FANDOM


Dobrodošli na Angeli Wiki,
odprti skupnosti, kjer lahko vsak uporabnik dodaja teme.
Imamo že 4 objavljenih strani.

Sledite nam:

Uvodne besede

Skupaj z angelskimi nevidnimi ravni do svetle prihodnosti in osebne sreče. Vabljeni vsi, ki jih zanima področje duhovnosti, svetlobnih in duhovnih bitij, sfere angelov in vsi, ki se nahajajo na sredini ali na začetku duhovne rasti in razvoja ali pa so tik pred odločitvjo, da bi se podali na to pot. Pot zagotovo ni kratka in lahka, vendar skupaj bomo zmogli premagati še tako navidezno težke ovire.

Zanimivosti, novosti in dogodke pa bomo dodajali na naslednji strani Dogodki in obvestila

Ste ujeti v preteklost, preteklo razmerje, ne veste kako in kam naprej, se bo izšlo tako kot si želite ...? Kliknite na naslednjo povezavo, postavite vprašamke in v najkrajšem možnem času bomo naj odgovorili - Postavi vprašanje

O mojem poslanstvu

V nadaljevanju navajam bistvo in namen postavitve te wiki strani in s tem skupnega poslanstva ter namena kot obliki potovanja, nasvetov in pomoči do osebne sreče. Wiki stran Angeli in nevidne ravni sem postavil z namenom, da o tej temi globalno in obširneje spregovorimo. Namreč iz vsakdanjega življenja in pogovorov v okviru medsebojnega druženja lahko na splošno ocenim, da je razmišljanje in sprejemanje obstoja angelov in drugih nebeških odposlancev ter drugih pomočnikov nevidnih ravni pri ljudeh še vedno ni zadostno, čeprav se dogajajo pozitivni premiki.

Poslanstvo in namen te wiki strani je, da skušamo skozi tematiko in na podlagi resničnih življenjskih zgodb, srečanj in izkušenj o pomoči angelov postopno vendar odločno doseči spremembo splošnega razmišljanja o obstoju in pomoči teh bitij. Povsem zavedam se, da je za to potreben čas, predvsem pa pripravljenost pri ljudeh, da to ozavestijo in sprejmejo. Kot sem omenil, je vse več ljudi, ki že spreminjajo svoje mišljenje in se z različnimi oblikami in metodami podajajo na pot duhovne in osebne rasti. nekateri so tudi že imeli izkušnjo z angeli tako v obliki fizične pomoči kot morda pomoči v smislu svetovanja in vodstvu v obliki sanj ali nenadnih in močnih misli.

Zavedati se namreč moramo, da je dvig naše zavesti odvisna predsvem od pripravljenosti, da se podamo na pot sprememb in pot duhovne in osebne rasti, ki vodi k notranjemu miru, spokojnosti in osebni sreči.

Vabim vse, ki želijo deliti novo spoznanje, vedenje in izkušnje z ostalimi, da se nam pridružite in tako pomagate pri dvigu splošnega zavedanja in sprejemanja, ki posledično vodi tudi do očiščenja energij na globalni ravni

UPORABLJENI VIRI IN LITERATURA

Večina vsebine je povzetek iz različnih virov in literature, med katerimi prevladujejo:

  • priročniki in knjige avtorice Louise L. Hay (osebna in duhovna rast)


Nekaj povezav
O našem projektu
  • Naš skupen projekt na tej Wiki strani temelji na vsebinski rdeči niti in govori o angelih in njihovih nevidnih ravneh
  • Prav tako boste lahko našli zanimive podatke o angelih varuhih in angelih ter nadangelih na sploh ter o drugih nebeških poslancih z območja nevidnih ravni.
  • Vabjeni, da se nam pridružite. V kolikor potrebujete pomoč pri dodajanju novih tem in vnašanju besedila, obiščite uradno Wika stran s pomočjo - Wikia tutorial.
  • Izvedeli boste kdo so angeli varuhi, kdaj in kako nam pomagajo, kako jih prikličemo ...
Obvestila in zanimivosti
SLIKA MESECA
Atlantida

Atlantida

Kateri dan je danes ...?
Danes je
Tuesday
21.
August 2018
Dogodki na današnji dan

Tukaj bom dodajal dogodke, ki so zaznamovali določeni dan.
Več o dogodkih pa na naslednji povezavi - Še ne obstaja :)

Ali ste vedeli…

Da je bil ta ponedeljek najbolj depresiven dan v letošnjem letu?